Massage

Spa massage är en massageform som både är hård och mjuk om vartannat. Syftar till att både göra nytta fysiskt som mentalt.

Massage kan hjälpa mer än mot spänningar i muskler. Det kan hjälpa dig att slappna av en stund och ha liten egentid där du tar hand om dig själv. I dagens samhälle där mycket kan vara stressigt och tiden bara springer iväg glömmer vi att ge tid till oss själva bara för att må bra. Massage kan också hjälpa med att öka flexibiliteten, släppa spänningar i nacke och rygg. Att konstant ha spända muskler och ont i kroppen kan leda till huvudvärk. Massagen kan höja immunförsvaret genom att ökar typen av celler som behövs för att försvara sig mot virus. Att komma från en massage och känna sig avslappnad, mindre stressad och mer fokuserad kan hjälpa en att bli mer motiverad och sova bättre på nätterna.

Massage är generellt bra för ens hälsa fysiskt, men också mentalt för att du tar tid ur din dag att ta hand om dig själv. Alla förtjänar det!

Spa massage

År 2003 utbildades jag på Axelsons Spa i Stockholm. Där lärde jag mig friskvårdsmassage för att kunna ge hel- eller halvkroppsmassage i friskvårdande syfte. Massagen syftar till att både göra nytta i dina muskler samtidigt som du blir avslappnad mentalt. Hur hårt eller mjukt du vill ha det avgör du själv.

  •  30 min massage – du kan välja rygg och nackmassage eller ansikte/skalp massage. 

  • 50 min massage – du kan välja rygg och nackmassage, halvkroppsmassage eller helkroppsmassage.

På bokningssidan väljer du behandlingen som passar dig bäst. Vi ser fram emot att behandla dig! 

Spa massage är en avslappningsmassage med syfte att ta ner stress, frigöra slaggprodukter (t.ex. socker, tillsatser, cigarettrök osv.) och få en skön avslappnings känsla samtidigt som musklerna blir mjukare. Här jobbar terapeuten med hela muskulaturen och ser till så cirkulationen går i gång. I Spa massage jobbar vi gärna med antingen hel eller halvkropp då vi anser att vår kropp hör ihop och behöver oftast komma igång på mer än ett ställe.  

Prislista

Massage 50min, 550kr
Massage 30min, 300kr

Företagsmassage​

Vill ni att vi kommer till er för massage? Perfekt för er som har tankar på företagsmassage eller liknande. Möjligheten finns, ni måste vara minst 3 personer. Observera att reseersättning tillkommer. Pris diskuteras tillsammans med massageterapeuten, kontakta oss gärna för att veta mer.
massage-spa-bench
Hur går massage till?

En hel del människor kan känna sig osäkra när det kommer till massage. Många blir nervösa på tanken att klä av sig i ett rum med en främling. Alla vet inte vad det är som ingår i en halv- eller helkroppsmassage.

Hos oss…

klär man aldrig av sig helt naken, man behåller underdelen av underkläderna på under hela behandlingen. Om du har några önskemål som t.ex. att vi ska koncentrerar oss mer på rygg och nacke så pratar vi om det först innan vi sätter igång. Föredrar du att ha spamusiken på eller av bestämmer du själv. 

Aldrig kommer vi på Känslans Kraft utsätta dig för något som du inte trivs med eller som känns obekvämt. Att ha en öppen dialog under behandlingens gång är självklart för oss. Gör något ont eller känns obekvämt så säg ifrån. Massage ska alltid vara avslappnande. Känner du dig osäker över något tveka aldrig att fråga. Känslans Kraft finns för att hjälpa dig.