Våra behandlingar

Känner du dig stressad? Känner du att dina ångestattacker blir allt vanligare? Har du spänningar i kroppen? Det finns hjälp! Känslans Kraft jobbar med människor som vill må både fysiskt och psykiskt bättre. Vi erbjuder både hypnoterapi och massage för att hjälpa till med detta.

Vad är kroppsterapi?

Vårt undermedvetna jobbar ca 90% och vårt medvetna sinne jobbar ca 10%. Det undermedvetna sinnet symboliserar känslor, handlingar och kroppens försvar. Det medvetna sinnet är de som ger oss konsekvenstänk. Oftast i efterhand sätter den igång “om”, “men” och “kanske” tankarna. När vi har en upplevelse med oss kan känslan säga en sak och tanken en annan vilket skapar förvirring. T.ex vid fobi kan känslan säger spring och tanken säger vad är du rädd för? Under hela livet samlar vi på oss upplevelser som har levererat en känsla. Den känslan får vi sen hantera på olika sätt.

Forskning visar på att det finns ett cellminne hos oss som jobbar med informationen vi fått genom livet. T.ex om kroppen gått i försvar och spänt sig så ligger det försvaret kvar i cellminnet. Kroppen är väldigt unik och kan ge sig uttryck på olika sätt. Man kan få en massa fysiska symtom som egentligen ger uttryck från det undermedvetna och cellminnet. Fysiska symtom kan vara smärta, spänningar, magproblem, tryck i bröstet, fobi, missbruk, barnlöshet, impotens, tinnitus, PTS, ledvärk, högt blodtryck, vikt problem, migrän, whiplash, stamning, utbrändhet, trauma, mm. Vi jobbar för att ta reda på vad som ligger till orsak för dina symtom i ditt undermedvetna samt att få kroppen och sinnet att samarbeta och prata samma språk. I kroppsterapin jobbar vi direkt med symtomen och känslan kring dem.

Vi botar inga sjukdomar, det är alltid viktigt att man söker vård hos en läkare vid behov. Men om vi kan lindra symtom eller få bort symtom som ligger lagrade i ett försvar så är det till stor hjälp. Är du redo att jobba med de fysiska symtomen och rensa i ditt cellminne? Då är det dags att boka in en tid.

Prislista

Hypnoterapi
 
Hypnoterapi ca 2 timmar, 1200kr
Kroppsterapi ca 2 timmar, 1200kr 
Par terapi ca 6 timmar, fördelat över 3 sessioner, 2800kr 
 
Det kan krävas allt från 1-5 gånger för att nå önskat resultat. Vi jobbar med människor som vill förändras och vill skapa harmoni för sin egen skull. 
 
Massage 50min, 550kr
Massage 30min, 300kr
 
Vill du jag ska komma till er för massage? Möjligheten finns, ni måste vara minst 3st personer, reseersättning tillkommer. 
 
Kontakta oss gärna för att veta mer.